Vad för typ av markentreprenad behövs?

Nedan ser du några exempel på olika typer av markentreprenader som du kan anlita oss för.

img

Grunder

Vi kan hjälpa dig med anläggning av olika sorters grunder. Grunden är byggnadens fundament som håller den på plats och ser till att den står stadigt. För oss spelar det ingen roll vilken sorts grund du föredrar, vi kan hjälpa dig i vilket fall. Det kan till exempel handla om platta på mark, krypgrund eller plintgrund.

img

Utemiljö

Oss kan du både vända dig till när det kommer till anläggning samt skötsel av din utemiljö. Det kan exempelvis handla om din trädgård. Denna kan vi alltså anlägga och sedan hjälpa dig med skötseln av om du så föredrar. Det är ett jobb som kan inkludera arbetsuppgifter som beskärning, plantering och skötsel av rabatter.

img

Dränering

Dränering går ut på att man gräver diken av olika slag, diken vars syfte är att leda bort yt- och/eller grundvatten från en byggnads grund. Det gör man för att förhindra vatten- och fuktskador från att uppstå.

img

Pool

Vill du bygga en pool på din tomt? Då är också det något som du kan vända dig till oss för att få hjälp med. Vi hjälper dig med grävning och allt annat som har med anläggningen av din pool att göra.