Så kan vi hjälpa dig

Vi kan bland annat agera totalentreprenör när det kommer till följande typer av byggprojekt:

img

Utbyggnationer

Vill du bygga ut ditt hem eller din fastighet? Vill du kunna ha kontakt med en enda aktör när du gör det istället för flera olika? Då kan du anlita oss som totalentreprenör. Vi hjälper dig med alla delar av din utbyggnation, från början till slut, detta oavsett hur omfattande den är!

img

Tillbyggnation

Du kanske istället vill bygga till något till din egendom? Även då finns vi här för att hjälpa dig genom att påta oss rollen som totalentreprenör. Det spelar ingen roll vad det är du vill bygga till eller hur omfattande tillbyggnationen är. Oss kan du vända dig till för hjälp oavsett vilket!

img

Nyproduktion

Vi åtar oss även mer än gärna rollen som totalentreprenör när det kommer till olika typer av nyproduktioner. Det kan bland annat röra sig om byggen av hus och andra sorters byggnader!

 

img

Markarbeten

Vi är också ett företag som erbjuder olika typer av markarbeten. Behöver du till exempel förbereda din tomt inför en nybyggnation? Då är markarbeten av diverse slag något som vi kan hjälpa dig med. Vi ser helt enkelt till att göra din mark redo för vilken typ av byggnation du än har för avsikt att utföra på den!