Vi på Multibygg Entreprenad i Stockholm AB har varit verksamma sedan 2009

Välkommen till oss på Multibygg Entreprenad i Stockholm AB! Vi är ett byggföretag med ett mycket stort utbud av tjänster som t.ex. tillbyggnation, renovering, nyproduktion och markarbeten. Du kan också anlita oss som totalentreprenör vilket innebär att vi sköter alla delar av ditt byggprojekt samtidigt som du bara behöver ha kontakt med oss istället för flera olika byggföretag. Detta gör hela processen smidigare och tidsbesparande för dig som kund!

Få en gratis offert

Vi på Multibygg Entreprenad i Stockholm AB erbjuder våra nya kunder gratis offert. Du kan med andra ord skicka en offertförfrågan till oss och få en offert utan någon som helst kostnad. Vi tycker om att få så mycket information som möjligt innan vårt platsbesök så vi är väl insatta i vad som ska göras redan innan vi kommer ut till er.

Våra kunder

Vi på Multibygg Entreprenad i Stockholm AB erbjuder våra tjänster till flera olika typer av kunder. Det inkluderar privatpersoner, bostadsrättsföreningar, arkitektfirmor och projekteringsföretag samt andra kommersiella kunder. Om du representerar en sådan kund och är baserad i Stockholmsområdet är du därför varmt välkommen till att höra av dig till oss!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify