Därför är en totalentreprenör att föredra

I många fall riktar olika byggföretag in sig på en viss typ av byggtjänster. Det kan till exempel handla om takläggning, golvläggning, husgrunder, målning och liknande. När man utför ett omfattande byggprojekt ingår ofta flera av dessa tjänster i själva projektet. Om du då skulle anlita en enskild firma för varje enskild uppgift hade du därför behövt ha med flera olika aktörer att göra. Det hade med andra ord blivit rörigt och givit dig väldigt mycket att hålla reda på.

Det är när det gäller just detta som en totalentreprenör som oss kommer in i bilden. Genom att istället anlita en totalentreprenör räcker det nämligen för dig att ha kontakt med en aktör istället för flera olika. Det gör det väldigt mycket smidigare för dig, och även lättare att få en översikt över projektets gång. Du kan då vända dig till en och samma aktör för allt som har med bygget att göra istället för att behöva ha kontakt med flera olika.

ROT-avdraget

Du som är privatperson kan ha rätt till ROT-avdraget när du anlitar oss som totalentreprenör. Det tillsammans med våra utmärkta priser betyder att du genom att satsa på oss kan få bästa tänkbara service utan att det ska behöva kosta dig några stora summor pengar. Det är ett av många faktum som gör oss till ett utmärkt alternativ för dig som söker efter en totalentreprenör.

Vi är baserade i Handen

Vi är en totalentreprenör med bas på Handen i Stockholm. Vi vänder oss till kunder över hela Stockholmsregionen. Var i Stockholm med omnejd som du själv än är baserad någonstans är du därför varmt välkommen till att höra av dig till oss redan idag!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify